SAOPĆENJE

Oglasili se iz Studentskog centra: Sigurnost studenata je neupitna

Očekujemo od policijskih organa da dalje rade svoj posao na rasvjetljavanju ovog nemilog događaja

JU Studentski centar se oglasio saopćenjem. Avaz

Avaz.ba

21.2.2020

Nakon ubistva koje se dogodilo jučer u JU Studentski centar u Nedžarićima, danas su se oglasili saopćenjem iz ove ustanove. 

Ministarstvo obrazovanja, nauke i mladih Kantona Sarajevo, Univerzitet u Sarajevu, rukovodstvo JU Studentski centar Sarajevo, Studentski parlament Univerziteta u Sarajevu i Udruženje studenata Studentskog centra izražavaju najdublje žaljenje povodom nemilog događaja koji se desio u prostorijama Javne ustanove Studentski centar Sarajevo te porodici nastradalog uposlenika izražavaju najdublje saučešće zbog neprocjenjivog gubitka člana njihove porodice - stoji u saopćenju Studentskog centra. 


Faksimil saopćenja. Avaz

Iz ove ustanove također su istakli da je sigurnost studenata neupitna te da su u stalnom kontaktu s policijskim organima.

- Rukovodstvo JU Studentski centar Sarajevo obavještava roditelje i javnost da je neupitna sigurnost studenata, kao i da rukovodstvo Studentskog centra, zajedno sa Udruženjem studenata Studentskog centra, radi na normaliziranju života studenata u studentskim domovima. Očekujemo od policijskih organa da dalje rade svoj posao na rasvjetljavanju ovog nemilog događaja - saopćeno je.  


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.