CRNOGORSKA VLADA

Ivan Vuković iz DPS-a: Građani su prevareni

Gotovo dvije trećine njih glasalo je za evropske integracije, a ne za ulazak DF-a u Vladu, kazao je

Vuković: U Beranama obnoviti inicijativu za podizanje spomenika Đurišiću. Facebook

Dž. R.

23.7.2024

Bogdan Božović iz Socijalističke narodne partije (SNP) je rekao da je rekonstruisana 44. Vlada historijska, jer dokazuje da može doći do pomirenja. On je dodao da mu je žao što predstavnik njegove stranke Dragoslav Šćekić više neće biti potpredsjednik Vlade, prenose Vijesti.me.

Obnoviti inicijativu

Ivan Vuković (DPS) je ukazao da su danas građani prevareni, jer je gotovo dvije trećine njih glasalo za evropske integracije, a ne za ulazak DF-a u Vladu.

- Potpredsjednik Vlade postaje čovjek koji je predlagao da se u Beranama podigne spomenik Pavlu Đurišiću - rekao je on i dodao da Marko Kovačević glasa da Ervin Ibrahimović postane ministar vanjskih poslova.

Vuković je pozvao da, kad dođu izbori u Beranama, nova većina obnovi inicijativu za podizanje spomenika Đurišiću.

Drugačiji način

Jevto Eraković (DPS) je rekao da je predsjednik Skupštine Crne Gore Andrija Mandić poručio da će "doći do svojih programskih ciljeva na drugačiji način".

- Prvo je morao sebe da lažno proglasi za predstavnika srpskog naroda iako je jasno da srpski narod više glasa druge partije nego partiju Andrije Mandića. Drugi zadatak je bio da se nametne kao lider paralamentarne većine. Treći zadatak je bio od brokera i hazardera napraviti potrčka koji će na zapadu ispričati priču o novom pomiritelju - rekao je on.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.