REAKCIJE

Evo kako su iz grupe "Pravda za Dženana Memića" prokomentirali današnju pucnjavu

Puca eto baš pred kućom oca kojemu je dijete ubijeno i koji dokazuje 5 i po godina već da je to ubistvo zataškavano, naveli su

Policija je pronašla nekoliko čahura. Avaz

Piše: A. J.

30.7.2021

Nakon što je danas došlo do pucnjave u ulici Igmanska cesta, na području sarajevske općine Ilidža, u blizini kuće Muriza Memića, oca rahmetli Dženana Memića, oglasili su se i iz Facebook grupe "Pravda za Dženana Memića". Njihov status prenosimo u cijelosti:

- Što se nas tiče, ko god da je pucao: pucao je ili s namjerom ili je svojevrsni idiot kakvog majka samo jednom rađa …jer, u rano poslijepodne, u petak, puca eto baš pred kućom oca kojemu je dijete ubijeno i koji dokazuje 5 i po godina već da je to ubistvo zataškavano.

Šta god da je razlog, mi nastavljamo dalje sa našom borbom. Pravda za Dženana - poručili su iz grupe "Pravda za Dženana Memića".

Podsjećamo da su iz MUP-a KS saopćili da raspolažu informacijama da se radilo o upotrebi oružja iz vozila čiji je vozač navodno krenuo u svatove.

- Sva saznanja kojima policija raspolaže se provjeravaju i istražuju, ali nijedno, do sada, ne govori o tome da se radilo o upotrebi oružja s ciljem napada na kuću M.M. kako su to prenijeli pojedini mediji - navodi se, između ostalog, u saopćenju.

Izlaskom na mjesto događaja policijski službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo su pronašli nekoliko čahura, za koje prve informacije govore da su ispaljene iz gasnog oružja, kazali su iz policije.

Status grupe Pravda za Dženana Memića. Printscreen

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.