ZADRUGA

Sanja Grujić smršala pa poručila: Da nemam ovolike silikone, spadale bi mi haljine

Istakla je da joj najteže pada kada neko pored nje jede čokoladu

Sanja Grujić. Instagram

N. A.

22.2.2023

Sanja Grujić iz Sremske Mitrovice je već dugo u rijaliti šou  "Zadruga", a sada se pohvalila da je za proteklih nekoliko mjeseci uspjela da smrša sedam kilograma, te da je sada prezadovoljna izgledom, pa je savjetovala i Miljanu Kulić da se ugleda na nju.

- Miljana, nemoj da jedeš grickalice i piješ energetska pića. Tebi je to zabranjeno. Eto, ja sam skinula sedam kilograma samo zato što sam pazila šta jedem. Doručkujem kuhana jaja ili palentu, a ručam šta god imamo, može i pasulj ili neko meso, samo da nije masno. Hljeb sam izbacila, kao i slatkiše. I ono što je najbitnije, svaki dan pijem po pet-šest litara tečnosti, najčešće mlaku vodu, a nekad i limunadu. To mi topi salo, a mlaka voda mi ubrzava metabolizam - izjavila je Sanja, koja je imala 66 kilograma, a sada ima 59.

Sanja Grujić. Instagram

Istakla je da joj najteže pada kada neko pored nje jede čokoladu.

- Tada kreću crijeva da mi krče. U tim krizama popijem neki čaj koji nađem u kući ili čašu tople vode s malo limuna. Osim što sam smršala, više nemam ni celulit, pohvalila se zadrugarka.

Zatim se našalila na svoj račun.

- Da nemam ovolike silikone, sve haljine bi mi padale. Planiram da skinem još dva kilograma, pa onda mogu nekad sebi da dopustim da se prejedem. Kad se proljepša vrijeme, početi ću da trčim po dvorištu i da plivam u bazenu. Tad ću se zategnuti i bit ću najzgodnija djevojka u rijalitiju - zaključila je Grujić.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.