SUOČILE SE

Milica o Sanji nakon skandala na "Zadrugoviziji": Znam mnogo o njoj, ali šutim da mi ne bi pao plafon na glavu

Grujić je pokušala da sakrije detalje susreta sa Santanom, ali bezuspješno, jer se zapetljala u sopstvenim lažima

Milica Kemez i Sanja Grujić. Screenshot / Youtube

Piše: A. K.

17.12.2022

Jedan od skandala koji je obilježio prethodnu noć i "Zadrugoviziju" koja je oborila sve rekorde gledanosti, bilo je raskrinkavanje Sanje Grujić i odnosa Bore Santane, od strane njegove bivše ljubavi, voditeljke Red televizije, Milice Kemez, koja je prethodne noći bila dio stručnog žirija.

Milica se prvi put suočila sa Sanjom Grujić uživo, nakon njenog izlaska iz pete sezone "Zadruge" i tom prilikom otkrila kako joj se ona nikada nije ni javila, ali njenom bivšem momku a sadašnjem kolegi Bori Santani jeste, te da ga je "kvalitetno ispoštovala".



Grujić je pokušala da sakrije detalje susreta sa njim, ali bezuspješno, jer se zapetljala u sopstvenim lažima. Kemez se ubrzo i posvađala sa Santanom zbog "promjene priče", te su se sukobili ubrzo tokom pauze za reklame.

- Interesantno je da nije bila tako riječita ispred mene, kao kada je pričala u bekstejdžu sa Šopićkom i kada ja nisam mogla da joj odogovorim. Ne interesuje me ta tema, šta sam rekla - rekla sam, znam mnogo više od toga, ali neću da govorim da me ne bi proklela pa da mi padne plafon na glavu - rekla je Milica za "Pink.rs".

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.