ZANOSNA PLAVUŠA

Silvi Majs nije mogla obuzdati strasti pa se prepustila poljupcima

Svojom pojavom oduzima dah

Silvi Majs: Atrkativan izgled. Instagram

Avaz.ba

3.12.2019

Silvi Majs (Slyvie Meis), danska TV voditeljica, manekenka i starleta zanosna je plavuša koja svojom pojavom oduzima dah. Prekrasna 41-godišnjakinja njemačko-danskih korijena karijeru je izgradila kao novinarka i TV reporterka koja se specijalizirala za priče o slavnim i utjecajnim osobama, a proslavili su je ekskluzivni intervjui koje je odradila sa zvijezdama poput Britni Spirs (Britney Spears) i Kajli Minog (Kylie Minogue).

Ljepotica je najpopularnija u svojoj rodnoj zemlji te Njemačkoj, no na Instgramu je prati preko 1.2 miliona pratilaca iz cijelog svijeta, a kada vidite fotografije Silvi u crnom oskudnom badiću, bit će vam jasno i kako je pridobila toliki broj fanova.  

Osim što na društvenim mrežama učestalo objavljuje svoje golišave fotografije, seksi Dankinju su paparaci sada uhvatili i u vatrenom klinču sa zaručnikom Niklasom Kastelom (Niclas Castello). Na plaži u Majamiju par nije mogao obuzdati strasti pa su se prepustili razmjenjivanju poljubaca na ležaljkama.

Osim što je svima dala do znanja koliko voli svog zaručnika, Silvi je otkrila i pogled na svoje nestvarno mladoliko tijelo. Odjevena u maleni crni bikini oduševila je sve prisutne, pa nikoga nije iznenadilo što Niklas nije mogao skinuti ruke s nje, prenosi Dnevnik.hr.

View this post on Instagram

Happy First Advent❤️ #miamibeach

A post shared by Sylvie Meis (@sylviemeis) on

View this post on Instagram

Last Night ❤️

A post shared by Sylvie Meis (@sylviemeis) on

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.