NAJVEĆA INSPIRACIJA

Ko je "žena" Zlatana Ibrahimovića: Starija je od njega 11 godina

Odbila ga je kada je zaprosio

Helena Seger. Instagram

D. H.

prije 13 sati 7 minuta

Poznati fudbaler Zlatan Ibrahimović tokom svoje duge i bogate karijere igrao je za neke od najvećih evropskih klubova poput Juventusa, Barcelone, PSG-a, Manchester Uniteda i AC Milana. No, ko stoji iza ovog velikog sportiste? Radi se o Heleni Seger, dugogodišnjoj partnerici švedskog fudbalskog asa.

Ko je Helena?

Helena Seger rođena je 25. kolovoza 1970. godine u Lindesbergu u Švedskoj. Danas ima 52 godine i 11 je godina starija od Zlatana Ibrahimovića. Dolazi iz peteročlane obitelji, a odrasla je u Švedskoj gdje je i započela svoju poslovnu karijeru. Seger je po struci ekonomistica, a završila je i studij dizajna. Svoju prvu poslovnu priliku dobila je već s 13 godina kada je počela raditi za švedsku tvrtku Gul & Blå.

Nakon toga radila je za brojne poznate brendove poput Diesela, Replayja i JC-a. Osim u modnoj industriji, Helena je gradila karijeru i u marketingu te prodaji. Bila je zaposlena u kompanijama poput Austrian Tabaka, Bonnera i FlyMe Airlinesa.

Početak romanse s nogometašem

Helena i Zlatan upoznali su se 2002. godine u Malmöu, na pomalo neobičan način. Zlatan je svojim Ferrarijem blokirao njezin Mercedes na parkiralištu, što ju je naljutilo. Rekla mu je da pomakne auto, a nogometašu se svidjela njezina ljutita reakcija.

Iako u početku nije bila impresionirana Zlatanom, s vremenom ju je osvojio svojim šarmom i jedinstvenom osobnošću. Ubrzo su započeli vezu koja traje do danas, već gotovo 20 godina.

Par vezu nikada nije okrunio brakom, no žive zajedno od 2005. godine. U jednom trenutku je pala i prosidba, međutim Helena ju je odbila jer smatra da joj brak nije potreban. Pratila je Zlatana tokom njegove nogometne karijere pa su tako živjeli u Torinu, Milanu, Barceloni, Parizu, Manchesteru i Los Angelesu.

Tijekom veze dobili su i dva sina. Maximilian je rođen 2006., a Vincent 2008. godine. Obojica treniraju nogomet, a stariji Maximilian trenutno igra za mlađe kategorije AC Milana.

Helena se trenutno bavi nekretninama te zajedno sa Zlatanom posjeduje nekoliko luksuznih nekretnina diljem Europe. Procjenjuje se da je njezino osobno bogatstvo između 1 i 5 milijuna eura.

Poznata je i kao velika ljubiteljica mode, a svojedobno se okušala i kao manekenka, a pojavila se i u nekoliko televizijskih emisija. Par trenutno živi u Milanu gdje Ibrahimović igra za AC Milan.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.