S LISICAMA NA RUKAMA

Republikanka objavila golu fotografiju Melanije Tramp: Nije trpjela niske udarce na račun Kamale Haris

Ovog puta neću ostaviti ni jednu stvar neodgovorenu, ni jednu, poručila je Ana Navaro

Donlad i Melanija Tramp. AP

N. Aj.

27.7.2024

Zahuktava se izborna kampanja nakon što je Džo Bajden (Joe Biden) objavio kako se povlači iz utrke za predsjednika SAD te podržao aktualnu potpredsjednicu Kamalu Haris (Harris). Naime, Ana Navaro (Navarro), nikaragvansko-američka politička strateginja i komentatorica, objavila je gole fotografije Melanije Tramp (Trump). Iako je Ana članica Republikanske stranke, glasna je kritičarka republikanskog predsjednika Donalda Trampa i njegovog tima.

- Neki republikanci su na televiziji i društvenim mrežama iznosili odvratne seksualne primjedbe o Kamali Haris, želeći njenu historijuljubavnih veza učiniti upitnom. Samo naprijed. Želite to učiniti upitnim? Samo izvolite. Nikada nisam vidjela gole slike Kamale Haris ili njenog supruga - napisala je Ana na svom Instagramu.

Fotografija razgolićene Melanije snimljena je u januaru 2000. godine za magazin GQ. Slovenka je prikazana kako leži na krznenom tepihu s dijamantnom ogrlicom, narukvicama i crnim štiklama, dok je lisicama svezana za aktovku Donalda Trampa u njegovom privatnom avionu.

Osim ove fotografije, Ana Navaro je podijelila i fotku gdje se vidi kako bivši predsjednik i bivša prva dama poziraju s pokojnim pedofilom Džefrijem Epstajnom (Jeffrey Epstein) i njegovom tadašnjom djevojkom i pomagačicom Žislen Maksvel (Ghislaine Maxwell), na Donaldovom imanju Mar-a-Lago 2000. godine.

- Kamala nikada nije partijala sa seksualnim predatorima. Želite ići nisko? Ovog puta neću ostaviti ni jednu stvar neodgovorenu. Ni jednu. Rado ću otići 20.000 milja pod more - navela je Navaro.

Donald Tramp i njegovi saradnici još se nisu oglasili u javnosti povodom ovih objava. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.