PLAVA KRV

Kraljevski stručnjak: Megan se razočarala, mislila je da je Hari malo bogatiji

Bivša glumica je opsjednuta novcem, tvrdi Tom Bover

Princ Hari i Megan Markl. Instagram

L. S. R.

28.2.2023

Vojvotkinja od  Saseksa (Sussex),  Megan Markl (Meghan Markle, 41), navodno je bila razočarana što je princ  Hari (Harry, 38) imao "vrlo malo novca" kad su se upoznali, tvrdi kraljevski stručnjak Tom Bover (Bower, 76) za "Daily Mail".

Tom, koji je napisao knjigu 2022. "Osveta: Megan, Hari i rat između Vindzora" rekao je u intervjuu da je bivša glumica "opsjednuta novcem".



- Njeno veliko iznenađenje i razočarenje bilo je to što je princ Hari imao vrlo malo novca. Zamišljala je da će on vrijediti stotine miliona, ako ne i milijarde - naveo je i rekao da si par nije mogao priuštiti trenutni način života kao zaposleni članovi kraljevske porodice.

"Forbes" je 2021. procijenio neto vrijednost Harija i Megan na 10 miliona dolara, uključujući ostatke njegovog nasljedstva od pokojne majke, princeze Dajane (Diana), i vlasnički kapital koji par ima u njihovoj vili u Kaliforniji.

Također su bili financijski odsječeni od posjeda britanske krune koji se procjenjuje na 34 milijarde dolara nakon što su 2020. napustili svoje kraljevske dužnosti i preselili se u SAD.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.