OBJAVLJENA FOTOGRAFIJA

South Park ismijao Megan Markl: Ljudi su zgroženi

Bilo bi jako glupo da ih nisu ovako žestoko ismijali, pa to je South Park, isto tako su ismijavali Vilijama i Kejt, napisao je tviteraš

Megan Markle i Hari. Instagram

A. O.

18.2.2023

South Park je u posljednjoj epizodi žestoko izrugivao princa Herija (Harryja) i Megan Markl (Meghan Markle), ali neki su ljubitelji tek naknadno primijetili šalu na račun Markl i poprilično su ogorčeni.

Naime, jedan provokativan trenutak u epizodi je veoma suptilno plasiran. U jednoj sceni pojavljuje se zid prekriven gomilom magazinskih naslovnica, a među njima je i naslovnica za GQ. Na naslovnici magazina u stvarnosti stajao je naslov na latinskom "Meghan's annus mirabilis", što znači "Meganina prekrasna godina".

South Park je na svoju naslovnicu u crtiću stavio naslov Princess Anus.

Nekima ova šala South Parka nije bila nimalo duhovita.

"South Park je stvarno pretjerao. Ovo zlostavljanje Megan i Harija je otišlo predaleko", stoji u jednom komentaru na Twitteru, a drugi je korisnik dodao: "Ovo je baš ružna šala." Treći piše: "Iskreno, baš mi je žao Harija i Megan zbog ovog što su napravili."

Međutim, mnogima se svidjela epizoda skupa sa svim šalama.

- Bilo bi jako glupo da ih nisu ovako žestoko ismijali, pa to je South Park, isto tako su ismijavali Vilijama (Williama) i Kejt (Kate) - napisao je jedan tviteraš.

"South Park je neustrašiv i napast će bilo koga. Razvalili su ovom epizodom", piše drugi, a treći dodaje: "Meni je briljantno to što su napravili s Megan i Harijem."

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.