HRVATSKA

Objavljen snimak brutalne tučnjave na Hvaru, policija uhapsila petoricu muškaraca

Na snimku se vidi fizički sukob nekoliko muških osoba, a udarci su bili poprilično brutalni

Snimak tučnjave. Screenshot / Dalmacija danas

E. Ć.

5.8.2024

Nekoliko muškaraca sudjelovalo je u tučnjavi koja se dogodila u jutarnjim satima u Hvaru, a sada se pojavio i snimak.

Na snimku se vidi fizički sukob nekoliko muških osoba, a udarci su bili poprilično brutalni. Tučnjava je prijavljena i policiji, što su potvrdili iz PU Splitsko-dalmatinske županije.

- Rano jutros, oko 5:40 sati na Trgu Marka Miličića u Hvaru došlo je do narušavanja javnog reda i mira, a potom i fizičkog sukoba u kojem je sudjelovalo pet osoba. U službene prostorije policije dovedeno je svih pet sudionika događaja.

Dvije osobe su zadržane do prestanka djelovanja alkohola, nakon čega će se nad njima provesti kriminalističko istraživanje vezano uz počinjenje prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

U odnosu na ostale tri osobe provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđena je sumnja da su ostvarili obilježja prekršaja Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira (dvije osobe po čl.13 i jedna po čl.6), dok je kod jednog od njih pronađena i oduzeta teleskopska palica, te mu je izdat i prekršajni nalog sukladno čl.8 st.1 Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana - naveli su iz policije.

Kako je prenijela Dalmacija danas, u ovom događaju je povrijeđena jedna osoba.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.