ŠEST OSOBA UBIJENO

Sutra Dan žalosti u Daruvaru zbog pokolja u Domu za starije

Suosjećamo s obiteljima tragično poginulih osoba te ovim putem izražavamo iskrenu sućut, objavili su na službenoj Facebook stranici Grada Daruvara

Crna zastava istaknuta kod Doma za starije u Daruvaru. Index.hr

N. Aj.

23.7.2024

Grad Daruvar odlučio je sutrašnji dan proglasiti Danom žalosti.

- Grad Daruvar proglašava srijedu, 24. srpnja 2024. godine Danom žalosti zbog tragične pogibije šestero osoba koje su život izgubile u Domu za starije i nemoćne osobe - poručeno je.

Dan žalosti obilježit će se spuštanjem zastave Republike Hrvatske i Grada Daruvara na pola koplja na zgradi Uprave Grada Daruvara, na zgradama ustanova na području Grada Daruvara te na zgradama ostalih institucija, udruženja i klubova na područjima Grada Daruvara koje imaju istaknute zastave.

Tokom Dana žalosti na javnim mjestima na području Grada Daruvara neće se održavati programi javnog, kulturnog i zabavnog karaktera.

- Pozivaju se pravne i fizičke osobe koje obavljaju ugostiteljsku djelatnost da svoje poslove obavljaju primjereno Danu žalosti.

Suosjećamo s obiteljima tragično poginulih osoba te ovim putem izražavamo iskrenu sućut - objavili su na službenoj Facebook stranici Grada Daruvara.

Podsjećamo, penzionisani vojni policajac jučer je u Domu za starije i nemoćne pištoljem usmrtio i ranio više osoba, pet je osoba poginulo na licu mjesta, dok je naknadno u virovitičkoj bolnici preminula još jedna. Ubica je ubrzo nakon krvavog pohoda uhapšen, a među žrtvama koje je ubio bila je i njegova majka.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.