Restoran “Al Dente” u zagrebačkoj Bogovićevoj ulici u ponudi ima pizzu s tartufima koja trenutno nosi titulu najskuplje pizze u glavnom gradu Hrvatske.
Iz restorana su objasnili po čemu je pizza posebna.
HRAVATSKA
Iz restorana su objasnili po čemu je pizza posebna
Najskuplja pizza u Zagrebu. Tomislav Miletic/PIXSELL
Restoran “Al Dente” u zagrebačkoj Bogovićevoj ulici u ponudi ima pizzu s tartufima koja trenutno nosi titulu najskuplje pizze u glavnom gradu Hrvatske.
Iz restorana su objasnili po čemu je pizza posebna.
tijesto za canotto vrste pizza. Tomislav Miletic/PIXSELL
- Tijesto stoji preko 48 sati, fermentira se… Napravi se pire od batata s tartufima, poslije toga je zapečemo, završavamo s kozjim sirom s tartufima, grana padanom i svježim tartufom koji dodamo na pizzu pred gostom - objasnio je Enes Hrnjić, voditelj pizza pulta u “Al Denteu”.
Pojasnio je i da je tijesto koje rade u restoranu tijesto za canotto vrste pizza.
Takvo tijesto je u unutrašnjosti vrlo tanko, a rubovi su napuhnuti.
Cijena pizze s tartufima je 225 kuna ili oko 67 KM.
- Trudimo se ponuditi nešto što naši gosti još nisu imali priliku probati - poručuju iz “Al Dentea” te naglašavaju da su se tom idejom vodili imajući na umu sva jela koja nude gostima.
POTVRĐENO IZ SUDA BIH
NE REAGIRAJU NA PRIJETNJE
NA MUCI SE POZNAJU JUNACI