REGION

Drugarica ruši Marjanovića: Zoran kontrolisao Jelenin telefon

Avaz.ba

26.10.2017

Prijateljica tvrdi da je Jelena imala neku krntiju od telefona, jer Zoran namjerno nije želio da joj kupi bolji. Njen mobilni je više bio u Zoranovim rukama nego u njenim 

Školska drugarica Jelene Krsmanović Marjanović, ubijene pjevačice „Granda“, mogla bi u potpunosti da raskrinka Zorana Marjanovića (39), Jeleninog supruga, koji je za sada jedini osumnjičeni za njeno ubistvo, nezvanično saznaje „Alo!“.

Kako objašnjava naš sagovornik, motiv Jeleninog ubistva još je nejasan, a možda bi ga trebalo tražiti u Jeleninom odnosu sa Zoranom i sa ostalim članovima porodice Marjanović.

- Marjanovići uglavnom nisu iznosili detalje svog odnosa sa Jelenom. Uglavnom su isticali kako je Jelena bila divna i kako se lijepo slagala sa Zoranom. Da li namjerno ili slučajno, Marjanovići su propustili da ispričaju mnoge detalje koji su i te kako bitni u sklapanju mozaika ubistva. Oni sada polako isplivavaju na površinu, jer su osobe sa kojima je Jelena bila bliska odlučile da progovore i stave tačku na manipulacije Marjanovića - kaže naš sagovornik.

Prema njegovim riječima, jedna od Jeleninih najboljih drugarica spremna je da u tužilaštvu ispriča sve što zna, a vjeruje se da zna dosta činjenica, pošto se sa Jelenom družila od djetinjstva.

- Između ostalog, ona tvrdi da je Jelena imala neku krntiju od telefona, jer Zoran namjerno nije želio da joj kupi bolji. Njen mobilni je više bio u Zoranovim rukama nego u Jeleninim. On je kontrolisao sve njene pozive i poruke, a znao je i da se dopisuje sa ljudima u njeno ime. Takođe, pratio ju je na nastupima, zajedno su išli u prodavnicu, kod frizera, pa čak i kod Jelenine bolesne majke. Moglo bi se slobodno reći, a drugarica bi mogla to i da potvrdi, da Jelena nije mogla da diše od Zorana - objašnjava naš sagovornik.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.