STRAVIČNO

Cure detalji jezivog napada na srednjoškolca: Izboli su ga po leđima i grudima

Tinejdžer je krenuo kući kada ga je grupa napadača sačekala kod klupica izvan školskog dvorišta i nasrnula na njega zbog neraščišćenih računa od ranije

Škola ispred koje je napadnut srednjoškolac. KURIR

S. S. / Kurir.rs

18.6.2022

Srednjoškolac M. R. (16) izboden je prije dva dana u Ulici Otona Župančiča na Novom Beogradu, kada ga je napala grupa nepoznatih mladića, a sada je otkriven motiv krvavog obračuna.

Napad se dogodio u srijedu u večernjim satima kada se završio peti čas, a dječak je prebačen na Institut za majku i dijete i nije životno ugrožen.

- Tinejdžer je krenuo kući kada ga je grupa napadača sačekala kod klupica izvan školskog dvorišta i nasrnula na njega zbog neraščišćenih računa od ranije. Navodno, izboli su ga dva puta po leđima i grudima, ali dječak nije životno ugrožen. Napadači, prema prvim informacijama, nisu učenici Srednje turističke škole, ispred koje se napad dogodio i koju povređeni pohađa - priča izvor Kurira.

Kako nezvanično saznaje Kurir, M. R. dosad nije pravio probleme.

- Riječ je o dobrom učeniku iz fine porodice.

Iz ove srednje škole jučer nisu željeli da daju izjave za medije, samo su rekli da su obavijestili nadležne. O slučaju je obavešteno Više javno tužilaštvo u Beogradu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.