NA KIOSCIMA ŠIROM BIH

U današnjem "Dnevnom avazu" čitajte: SAD poručila Helezu da je izdao

Donosimo brojne reakcije na poruku Ambasade SAD

Naslovnica današnjeg "Dnevnog avaza". Avaz

Avaz.ba

prije 18 sati 32 minute

U današnjem izdanju "Dnevnog avaza", najtiražnijeg dnevnog lista u BiH, čitajte o oštroj reakciji Ambasade SAD na izjave ministra odbrane BiH Zukana Heleza.

Oni su poručili da je prebacivanjem odgovornosti na NATO štab počinio groznu izdaju prijateljstva NATO-a s BiH. Donosimo brojne reakcije na ovu izjavu.

Donosimo razgovor sa Seidom Omerovićem, predsjednikom Saveza logoraša BiH. On govori uoči protesta koji su zakazani danas simbolično u 5 do 12. Omerović nam otkriva šta najviše zamjeri vlastima i šta su zahtjevi Saveza.

Na stranicama globusa čitajte o novim likvidacijama u Libanu. Svega dan nakon eksplozija putem pejdžera, nova ubistva su se desila nakon eksplozija voki-tokija. Situacija u Libanu se dramatično pogoršava.

Uvijek interesantan sagovornik Tonino Picula, inače europarlamentarac, za naš medij govori o nominaciji Marte Kos na poziciju komesarke za proširenje. Također, govorio je i o evropskom putu BiH.

Pročitajte i analizu o tome kako je predsjednik DF-a Željko Komšić kritikovao govor mržnje funkcionera njegove stranke.

Pročitajte i razgovor s direktorom Sarajevske filharmonije Vedranom Tucetom.

Na izbornim stranama nastavljamo intervjue s kandidatima za načelničke i gradonačelničke pozicije. Za naš medij govorio je Zijad Lugavić, aktuelni gradonačelnik Tuzle.

Na stranicama jet seta donosimo intervju s Jelenom Rozgom. Ona nam priča o koncertu u Zetri, koji je najavljen za početak novembra.

Nakon poraza Dinama iz Zagreba rezultatom 9:2 u Ligi prvaka, donosimo temu o najvećim porazima u ovom takmičenju u historiji.

Svoj primjerak "Dnevnog avaza" kupite na kioscima širom Bosne i Hercegovine.

Današnje printano izdanje čitajte i na digitalnoj platformi na ovom linku: https://avaz.pressreader.com/.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.