Sarajevo Tower
Sarajevo Tower

MODERNI KOMPLEKS

Nove kupce stanova u Sarajevo Toweru očekuje posebna ponuda

Kvalitet materijala ugrađenog u Sarajevo Tower i prostore unutar objekta u skladu su s najstrožijim standardima iz oblasti građevinarstva

23.8.2024

Novoizgrađeni stambeni kompleks Sarajevo Tower, luksuzno zdanje u Kolodvorskoj ulici u neposrednoj blizini zgrade Hitne pomoći u Novom Sarajevu, dočekuje svoje posljednje stanare. Oni će imati priliku iskoristiti posebnu akciju na kupovinu nekretnina.

Najmoderniji objekat u glavnom gradu Bosne i Hercegovine podario je svojim vanjskim izgledom i unutrašnjošću ovom urbanom dijelu prijestonice moderan i urbanistički duh. Tako je jedan od omiljenih kvartova Sarajlija, zahvaljujući sadržajima Sarajevo Towera dobio je bogatiju infrastrukturu.

Kompleks moderne građevine prostire se na 26 spratova sa tri podzemne etaže na kojima je smješteno blizu 507 parking mjesta. Prva tri sprata zauzela je Galerija TOWER i u njoj je smješteno 50 poslovnih prostora sa različitim sadržajima i biznisima na 7.800 kvadratnih metara.

Ipak, najviše pažnje privlače stanovi, njih blizu 450, koji su raspoređeni od 3. do 26. sprata, s tim da su na posljednje dvije etaže smješteni luksuzni penthouse apartmani odakle se prostire pogled na grad i planinu Trebević.

Trenutno je dostupno još svega pet stanova, koje će kupci i budući stanovnici zgrade imati priliku kupiti po specijalnoj, last minute ponudi.

Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz

Kvalitet materijala ugrađenog u Sarajevo Tower i prostore unutar objekta u skladu su s najstrožijim standardima iz oblasti građevinarstva, ali i izuzetno modernim dizajnom i arhitekturom. Interesantna je činjenica da će zgrada imati osam brzih liftova koji će se penjati i spuštati brzinom od 2,5 metara u sekundi, dok su za sve vlasnike stanova, kao i poslovnih prostora, osigurana mjesta za parking.

U prizemlju zgrade nalazi se shopping, ali i brojne druge sadržaje gdje se posjetioci mogu relaksirati, zabaviti, ali i obaviti poslovne sastanke. Tu su, između ostalog, smješteni restorani, trgovine, igraonice, supermarketi...

Još jedan plus je i to što je uređena i okolina zgrade, uključujući okolne ceste, što je svakako olakšavajuća činjenica radi praktičnost i bržeg transporta do ostalih dijelova grada.

Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+29

Očekuje se da Sarajevo Tower postane ne samo mjesto stanovanja, već i poslovnih i privatnih sastanaka, druženja, izlazaka, uživanja u kupovini i brojnih drugih aktivnosti koje su na ovom području bile potrebne.

Više informacija o samom kompleksu, kao i kupovini nekretnina potražite putem kontakt telefona +387 61 032 333 i +387 61 229 702, maila smartinvest.sarajevo@gmail.com, kao i na Facebook i Instagram profilima.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.