REDOVNE AKTIVNOSTI

Šefica Političkog odjela Britanskog veleposlanstva na radnom sastanku u Vladi Županijske Posavske

Razgovaralo se o nadležnosti i programu te Vlade te trenutnoj političkoj situaciji i funkcioniranju institucija u Bosni i Hercegovini.

Tema je bila i socijalna politika. FENA

FENA

10.7.2024

Predsjednik Vlade Županijske Posavske Đuro Topić i šefica Političkog odjela Britanskog veleposlanstva Helen Flewker u utorak su u Orašju razgovarali o nadležnosti i programu te Vlade te trenutnoj političkoj situaciji i funkcioniranju institucija u Bosni i Hercegovini.

Pohvaljeno je opredjeljenje županijske vlade za osnivanje Ureda za borbu protiv korupcije kao i formiranje tijela za rodnu ravnopravnost, za prevenciju, zaštitu i borbu protiv nasilja u porodici i za sprečavanje vršnjačkog nasilja, saopćeno je iz Vlade.

Razgovarano je i o socijalnim pitanjima, evropskim integracijama, poljoprivredi i vodoprivredi s naglaskom na zaštitu od voda i civilnoj zaštiti.

Radni posjet je dio redovnih aktivnosti Političkog odjela Britanskog veleposlanstva s ciljem boljeg uvida u trenutna politička, ekonomska i socijalna pitanja u svim dijelovima Bosne i Hercegovine, navodi se u priopćenju.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.