HUMANOST

Pomozi.ba sutra organizira Slatki bazar u Sarajevu

Ovoj lijepoj priči već su se priključile mnoge slastičarne, pekare, restorani i hoteli

Sa ranije održanog bazara. UDRUŽENJE POMOZI.BA

A. O.

4.2.2022

Udruženje Pomozi.ba u subotu, 5. februara, u trgovačkom centru Sarajevo City Centar organizira Slatki bazar za oboljele bh. građane.

Ovoj lijepoj priči već su se priključile mnoge slastičarne, pekare, restorani i hoteli koji će donirati kolače i torte, kao i mnoga fizička lica, prijatelji Pomozi.ba organizacije.



Oboljeli građani

- Za dodatne informacije vezane za doniranje kolača možete se javiti Udruženju Pomozi.ba putem e-maila info@pomoziba.org, kao i putem telefona 062 839 000. Kolači i slatkiši se mogu donirati do početka, ali i za vrijeme trajanja prvog ovogodišnjeg Slatkog bazara - poručili su. 

Sav prihod od prodaje ide u Pomozi.ba Fond za liječenja, namijenjen oboljelim građanima i građankama. Fond je osnovan sa ciljem da se pomogne što većem broju oboljelih za koje, iz objektivnih razloga, nije moguće kreirati individualne apele za prikupljanje sredstava.


Najava za bazar. UDRUŽENJE POMOZI.BA

Zahvala donatorima

Fond se može podržati i pozivom na broj 17021 kojim donirate 2 KM, kao i priključenjem Pomozi.ba projektu “Najbolji obrok u mjesecu” koji također ima za cilj da omogući liječenja i lijekove za oboljele građane i građanke.

Pomozi.ba zahvaljuje svim donatorima, prijateljima organizacije na donacijama i poziva sve Sarajke i Sarajlije da u subotu posjete Slatki bazar u SCC-u sa početkom u 10 sati i priključe se ovoj humanoj i slatkoj priči.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.