PREDSTAVNIK OPOZICIJE

Hoće li pobijediti Dodikov SNSD: Goran Predojević počeo kampanju za gradonačelnika Prijedora

Uvjeren sam u dobru politiku i čiste namjere našeg Gorana, rekao je Draško Stanivuković

Predojevića podržao i Stanivuković. DNS

E. T.

27.11.2021

Kandidat za gradonačelnika Prijedora, Goran Predojević započeo je danas kampanju sa Trga u Prijedoru, a podršku su mu pružili Nenad Nešić, predsjednik DNS, Draško Stanivuković, gradonačelnik Banja Luke i Nedeljko Glamočak, poslanik SDS.

Goran Predojević, kandidat za gradonačelnika Prijedora istakao je da mu je čast što je kandidat ujedinjene narodne opozicije jer ljudi žele promene i rekao da će Prijedor biti grad lider. 


Ko će na čelo grada Prijedora. DNS

- Ovo će biti pobjeda naroda, pobjeda građana nad lošim sistemom. Izađite na izbore. Za naš Prijedor - poručio je Predojević.

Nenad Nešić, predsjednik DNS-a, istakao je da e Goran Predojević biti gradonačelnik svih i da je on bez mrlje u karijeri i privatnom životu, mlad i ugledan doktor i čovjek iz naroda.

- Vjerujem u pobjedu jer će to biti pobjeda stručnosti, odgovornosti, pristojnosti i prestanka djeljenja prijedorčana na ove i one - rekao je Nešić.


Stanivuković, Predojević Nešić: Počela kampanja. DNS

Nedeljko Glamočak, poslanik SDS-a u NS Rd istakao je svoju punu podršku Goranu Predojeviću.

- Vjerujem da će Goran stati u red mladih, perspektivnih gradonačelnika i da će voditi računa o svojim građanima - rekao je Glamočak.


Iza Predojevića stala opozicija u RS. DNS

Draško Stanivuković, gradonačelnik Banja Luke pozvao je prijedorčane da glasaju za doktora Gorana Predojevića da bi promjene koje su se desile u Banja Luci došle i u Prijedor.

- Uvjeren sam u dobru politiku i čiste namjere našeg Gorana. Promjene u Prijedoru bit će dobar vjesnik promjena u Srpskoj - rekao je Stanivuković.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.