BIH

SBB Bužim: Podrška nezavisnom kandidatu Kudeliću

Za realizaciju projekata neophodno je imati načelnika koji će biti na raspolaganju svim građanima

Kudelić: Realizacija projekata

Avaz.ba

14.2.2019

Povjereništvo OO SBB-a Bužim je na danas održanoj sjednici dalo punu podršku Nedžadu Kudeliću, nezavisnom kandidatu na prijevremenim izborima za općinskog načelnika općine Bužim, koji će se održati u nedjelju, 17. februara.  

- Naša podrška isključivo se temelji na programskim ciljevima te konkretnim projektima koje Općina Bužim mora provoditi zajedno s kantonalnim organima vlasti, a u kojima svoje učešće ima SBB, zajedno s drugim partnerima. Za realizaciju projekata neophodno je imati načelnika općine koji će biti na raspolaganju svim građanima, koji će uraditi neophodne pripreme za projekte koji će se finansirati s kantonalnog nivoa. 

Tu, prije svega, mislimo na projekt bužimske obilaznice, rekonstrukciju stare osnovne škole, izgradnju policijske stanice te nastavak ulaganja u putnu mrežu i vodosnabdijevanje. 

Kako bismo iskoristili političku naklonost kantonalnih i drugih organa vlasti, pozivamo građane Bužima i simpatizere SBB-a da izađu na nedjeljne prijevremene izbore i daju podršku Nedžadu Kudeliću, nezavisnom kandidatu za načelnika - piše u izjavi Agana Bunića, predsjednika Povjereništva SBB-a Bužim.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.