M:TEL PONUDA

Naručite prvi: Xiaomi 14T ili 14T Pro sa fantastičnim poklonima u m:tel ponudi

Poručite telefone iz najnovije Xiaomi serije u preorderu i uživajte u super poklonima – robot usisivač i kutija sa iznenađenjima

Naručite prvi: Xiaomi 14T ili 14T Pro sa fantastičnim poklonima u m:tel ponudi. m:tel

prije 4 sata 10 minuta

Gospodari svjetla, modeli iz vodeće Xiaomi 14T serije stvaraju savršene boje na fotografijama, koje naprosto oživljavaju sačuvane trenutke i emocije.

Sa naprednim mogućnostima snimanja, Xiaomi 14T telefoni pružaju čistiju, jasniju sliku sa izraženim detaljima i pri slabom osvjetljenju, a za to je zaslužna i nova generacija Leica sočiva sa velikim otvorom blende.

Osnaženi naprednom vještačkom inteligencijom, ovi moćni uređaji nude veću produktivnost, pametnija putovanja te lako stvaranje sadržaja. Obezbijedite ih na vrijeme u m:tel pretprodaji i poručite ih sa vrijednim poklonima – robot usisivač i poklon paket: kožna torbica za telefon, termos šolja, tripod postolje za slikanje i bedž!

Izaberite Xiaomi 14T uz mjesečnu ratu od 49,60 KM i na poklon ćete dobiti Xiaomi Robot Vacuum E10 robot usisivač i specijalnu kutiju poklona.

Izaberite Xiaomi 14T Pro uz mjesečnu ratu od 68,24 KM i na poklon ćete dobiti Xiaomi Robot Vacuum S10 robot usisivač i specijalnu kutiju poklona.

Požurite, ova nevjerovatna ponuda traje do 6. oktobra ove godine ili do isteka zaliha!

Za više informacija pozovite 0800-50000 ili posjetite www.mtel.ba.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.