KLIKOM IZ INOSTRANSTVA

Kako su mi usluge banke za dijasporu olakšale život

Dobio sam slobodu i sigurnost jer su sve moje obaveze završene na vrijeme

Kako su mi usluge banke za dijasporu olakšale život. Raiffeisen Bank

Marketing

31.7.2024

Premda živim u inostranstvu, ostalo mi je mnoštvo obaveza u domovini. Često se dešavalo da prijatelje i rodbinu molim za pomoć kako bih uspio stići sve rokove. Poslije višegodišnje tolerancije neugodnih i neprijatnih situacija, naročito kada se dešavalo da se obaveze nagomilaju, odlučio sam pronaći rješenje tokom odmora u BiH. I, na moje zadovoljstvo, uspio sam. Riješio sam pitanja plaćanja režijskih troškova i investicija, ali i štednje. U pitanju je pouzdana banka koja je od tada postala moj prvi izbor i moja sigurna luka.

Iznimno je korisno za bh. državljanina koji živi u inostranstvu da ima banku s posebnim uslugama prilagođenim potrebama naše dijaspore. Vjerujem da će se mnogi složiti. Jer, osim što olakšavaju svakodnevne aktivnosti i praktično pojednostave život, pouzdane su i ne zahtijevaju mnogo vremena. Uz to, i uštedite.

Kako su mi usluge banke za dijasporu olakšale život. Raiffeisen Bank

Ovako ide moja priča... Kada sam prvi put čuo za ove pakete, sve je zvučalo obećavajuće. Recimo, za mene je bio odličan onaj paket koji ima niske troškove. No, ubrzo sam shvatio da mi više odgovara sljedeći u ponudi jer sam postao aktivniji korisnik koji traži sveobuhvatne usluge. Ovdje sam dobio i dodatne pogodnosti s bodovima. Iskoristio sam i specijalnu promociju koja je nudila značajne popuste na određene usluge ako se odlučim za online banking. Sada, uz pomoć aplikacije, mogu plaćati račune, obavljati transfere i upravljati svojim računima bilo kada i bilo gdje.

Banka mi je također omogućila da postavim trajne naloge za plaćanje redovnih troškova, poput režija i osiguranja. To je značilo manje brige za mene jer sam znao da će svi moji računi biti plaćeni na vrijeme, bez dodatnog napora. Osim toga, dobio sam slobodu i sigurnost. Naravno da sam požurio postaviti automatske uplate i za svoje štedne račune i investicije. Sada svaki mjesec automatski prebacujem određeni iznos na štednju, što mi pomaže da postignem finansijske ciljeve bez mnogo razmišljanja. Sve detalje možete saznati OVDJE.

Kako su mi usluge banke za dijasporu olakšale život. Raiffeisen Bank

Kroz sva ova iskustva, postao sam svjestan koliko je važno imati pouzdanog bankarskog partnera. Raiffeisen banka nije samo mjesto gdje štedim novac ili plaćam račune, već je postala važan dio mog svakodnevnog života jer živim u inostranstvu. Bez obzira na to gdje se nalazim, osjećam se sigurno znajući da imam banku koja se brine o meni i mojim finansijskim potrebama. Vratio sam se iz BiH, a sa sobom ponio najpozitivnije impresije i korisničkom službom Raiffeisen banke i službenicima s kojima rado ostajem u kontaktu. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.