NE MOGU JEDNO BEZ DRUGOG

Igrao za Real, oženio 18 godina stariju ženu i postao milioner: Na posao ide helikopterom

Ženidba 18 godina starije milionerke mu je bio najbolji potez koji je mogao da napravi

Serhio Karaljo i Kerolajn Stenburi. Instagram

Avaz.ba

prije 4 sata 39 minuta

Nekadašnji igrač madridskog Reala Serhio Karaljo ponovo je privukao pažnju javnosti zbog načina života i miliona koje je u međuvremenu stekao, mada je njegovo ime zaboravljeno od strane velikog broja "Kraljevskog kluba".

Karaljo ima 30 godina i ženidba 18 godina starije milionerke Kerolajn Stenburi (48) mu je bio najbolji potez koji je mogao da napravi.

U julu 2013. godine, Karaljo je prešao iz U19 tima Real Madrida u Real Madrid C, ali u januaru 2015. godine je prebačen u nepoznati UB Conkuense. Nakon samo nekoliko mjeseci, ostao je bez ugovora, a u februaru 2016. godine potpisao je za Breidablik na Islandu.

Sredinom 2016. je otišao u SAD, nastupao je za MB Mutini i B tim Njujork Kosmosa, da bi 2018. definitivno napustio fudbalsku karijeru. Krenuo je zatim da studira marketing, upoznao je Kerolajn i preko noći postao milioner.

Sada, prema nekim specijalizovanim sajtovima, Karaljo ima lično bogatstvo između 10 i 30 miliona dolara i živi životom šeika sa svojom partnericom. Njih dvoje su se preselili u Dubai, gdje bivši fudbaler radi sa nekretninama, putuje helikopterom i privatnim avionom, ima kuću iz snova i garažu punu automobila vrijednih nekoliko miliona eura.

Kerolajn je, inače, poznata britanska glumica i TV zvezda iz bogate porodice.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.