LIGA NACIJA

Selektor Poljske otkrio od kojih reprezentativaca BiH prijeti najveća opasnost

Meč sa Italijom na rasporedu je u petak u Firenci, a izabranici Dušana Bajevića u ponedjeljak će u Zenici ugostiti reprezentaciju Poljske

Jerzy Brzęczek. AFP

Piše: Avaz Sport

31.8.2020

Reprezentaciju Bosne i Hercegovine uskoro očekuju utakmice UEFA Lige nacija sa Italijom i Poljskom, a danas je u trening centru NS/FS BiH u Zenici počelo okupljanje reprezentativaca.

Meč sa Italijom na rasporedu je u petak u Firenci, a izabranici Dušana Bajevića u ponedjeljak će u Zenici ugostiti reprezentaciju Poljske.

Selektor Poljske na konferenciji za medije najavio je utakmicu s reprezentacijom BiH i naglasio da su za njih ovo vrlo važne utakmice kojim pristupaju u potpunosti skoncentrisani.

- Liga nacija je za nas vrlo važan turnir. Rezultati ovog takmičenja će utjecati na rangiranje u jakosnim šeširima za kvalifikacije, pa im pristupamo s punom koncentracijom - rekao je Jerzy Brzęczek.

- Bosna i Hercegovina u svom timu ima nekoliko sjajnih igrača, poput Edina Džeke ili Miralema Pjanića, a igra se uglavnom temelji na kvalitetu ova dva fudbalera - naglasio je selektor Poljske.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.