LEGENDARNI F1 VOZAČ

Cure informacije o stanju Šumahera: Više ne priča, evo kako komunicira

U medijima su se pojavile informacije da je i jedan od najpoznatijih vozača bio na vjenčanju svoje kćerke

Platforma X

N. H.

prije 3 sata 15 minuta

Posljednjih dana septembra Đina Šumaher (Gina Schumacher), kćerka legendarnog vozača Formule 1 Mihaela Šumahera (Michael Schumacher) udala se za svog partnera i veliki događaj proslavila na Majorci u društvu porodice, prijatelja i bliskih poznanika.

U medijima su se pojavile informacije da je i jedan od najpoznatijih vozača bio na vjenčanju i pored svog zdravstvenog stanja od teške povrede koju je doživio na skijanju u Francuskoj 2013. godine.

Od tada maltene da nema nikakvih informacija u vezi s njegovim stanjem i porodica striktno drži sve u tajnosti, dok on boravi u svom domu na Ženevskom jezeru u Švicarskoj. Zbog toga svaka dodatna vijest privlači posebnu pažnju, a jednom prilikom je otkriveno i kako Mihael komunicira s najbližima, što je sada navodno opet moglo da se potvrdi.

- Mihael ne priča, on komunicira očima i samo tri osobe smiju da ga vide, a ja znam ko su. Preselili su se u Španiju i njegova supruga je u toj kući napravila bolnicu za njega - rekla je ona tom prilikom.

Porodica, naravno, nikad nije potvrdila taj trač, kao ni bilo koji drugi - rekla je Elizabeta Gregoraći, bivša supruga gazde poznatih timova u Formuli 1 Flavija Brijatorea.

Još nekoliko detalja otkriveno je sa same svadbe, pa je tako poznato da su zvanice morale da predaju svoje mobilne telefone na ulazu kako neka informacija ne bi procurjela, ili naravno fotografija.

Dodaje se da je ceremonija trajala oko pola sata, da su se mladenci zvanično "uzeli" oko četiri sata, dok ostali detalji nisu otkriveni.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.