ODGODILA KONCERT

Dara Bubamara: Kao čovjek koji ima duše i ljudskosti neću moći da nastupim večeras

Želim da izjavim saučešće porodicama preminulih i da kažem da mi je jako žao što se ovo desilo, poručila je pjevačica direktno sa pozornice

Dara Bubamara. Instagram

A. P.

prije 6 sati 16 minuta

Poznata pjevačica Dara Bubamara sinoć je trebala održati koncert u Velikoj Kladuši, međutim, zbog velike tragedije koja je potresla BiH pjevačica je odgodila nastup.  

Iako je izašla pred publiku, Dara je na emotivan način objasnila svoju odluku da koncert odloži, naglašavajući da kao čovjek saosjeća s tragedijom, koja je prouzrokovana zbog velikih prirodnih nepogoda. 

Dara Bubamara apeluje na pomoć. Instagram

- Htjela bih da vas pozdravim i da se zahvalim organizatorima što su me pozvali večeras da nastupim i sa svojim orkestrom održim koncert. Međutim, svi znamo šta se noćas desilo u Bosni i Hercegovini, tragičan događaj, koji je za mene nešto strašno i ja mislim onako, kao jedan čovjek koji ima duše i ljudskosti, jednostavno neću moći da nastupim večeras. Mislim da bi se svako od vas složio sa mnom. Želim da izjavim saučešće porodicama preminulih i da kažem da mi je jako žao što se ovo desilo, a koncert ćemo napraviti neki drugi put. Hvala vam na razumijevanju, da ste živi i zdravi - poručila je Dara Bubamara sa pozornice. 

Podsjećamo, velike poplave koje su pogodile BiH u noći s četvrtka na petak odnijele su najmanje 16 života.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.