POZITIVNA ENERGIJA

Travnik spreman za ljetni spektakl, posjetioci iz cijele BiH dolaze da uživaju na koncertu tri zvijezde Adija Šošea, Enesa Begovića i Harija Mata Harija

Prema prognozama meteorologa očekuje se lijepo vrijeme bez padavina tako da postoje svi uslovi za magičnu muzičku priču večeras na Pirot

Postavljena bina za večerašnji spektakl. Promo

N. Aj.

3.8.2024

Travnik spreman za ljetni spektakl, posjetioci iz cijele BiH dolaze da uživaju na koncertu tri zvijezde

Travnik će večeras biti muzički centar Bosne i Hercegovine. 

Naime, na bini na stadionu Pirota tokom višesatnog koncerta smjenjivat će se Adi Šoše, Enes Begović i Hari Mata Hari.

Koncert tri zvijezde održava se u sklopu tradicionalnih “Dana Dijaspore” koji su postali sinonim za vrhunsku zabavu. Prethodne dvije godine nastupili su Zdravko Čolić i Halid Bešlić.

Ovaj jedinstveni muzički događaj večeras će ponuditi spoj iskustva i mladosti i različitih muzičkih žanrova, a vrhunska imena koja će pjevati garant su za nezaboravnu večer za publiku od 7 do 77 godina koja stiže iz Travnika, ali i iz Zenice, Bugojna, Viteza, Jajca i mnogih drugih bh. gradova.

Postavljena bina za večerašnji spektakl. Promo

- Sve je spremno za spektakl na Piroti kakav Travnik ne pamti. Bina i prateća oprema već su postavljeni, a publika neka dođe u što većem broju i ponese pozitivnu energiju. Tri zvijezde na jednom mjestu. Hari Mata Hari, Enes Begović i Adi Šoše. Budite i vi dio muzičke bajke na Piroti. Pozivamo sve posjetioce da zbog dužine trajanja programa budu na vrijeme na stadionu. Kapije na stadionu bit će otvorene od 18 sati, a svi koji nisu već kupili karte mogu to uraditi na stadionu od 12 sati - poručuju organizatori i naglašavaju da manifestacija počinje tačno u 20 sati.

Enes Begović ima vjernu publiku i sigurno da će hiljade fanova doći da uživa u njegovim hitovima.

- Pozivam sve na jedno lijepo druženje i vjerujem da će publika biti zadovoljna onim što ćemo im Adi Šoše, Hari Mata Hari i ja zajedno s tri benda ponuditi - kaže Enes Begović.

Prema prognozama meteorologa očekuje se lijepo vrijeme bez padavina tako da postoje svi uslovi za magičnu muzičku priču večeras na Piroti.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.