SPOJ ISKUSTVA I MLADOSTI

Sve je spremno za spektakl u Travniku: Traži se karta više za Harija Mata Harija, Enesa Begovića i Adija Šošea

Travnik će 3. augusta treću godinu zaredom biti muzički centar BiH i regije, a sve zasluge pripadaju organizatorima manifestacije "Dani Dijaspore"

Adi Šoše, Hari Mata Hari i Enes Begović. Promo

N. Aj.

29.7.2024

Tradicionalni "Dani Dijaspore" u Travniku su postali sinonim za vrhunsku zabavu, a na ovogodišnjoj manifestaciji, koja je zakazana za subotu, 3. august, nastupit će Hari Mata Hari, Enes Begović i Adi Šoše.

Ovaj jedinstveni muzički događaj u subotu će ponuditi spoj iskustva i mladosti i različitih muzičkih žanrova, a vrhunska imena koja će pjevati garant su za nezaboravno veče za sve generacije.

Travnik će 3. augusta treću godinu zaredom biti muzički centar BiH i regije, a sve zasluge pripadaju organizatorima manifestacije "Dani Dijaspore".

- Sve je spremno za spektakl na Piroti kakav Travnik ne pamti. Tri zvijezde na jednom mjestu. Hari Mata Hari, Enes Begović i Adi Šoše. Budite i vi dio muzičke bajke u subotu na Piroti. Pozivamo sve posjetioce da zbog dužine trajanja programa budu na vrijeme na stadionu - poručuju organizatori i naglašavaju da manifestacija počinje u 20 sati.

Sigurno da će u koncertu na Piroti uživati publika od 7 do 77 godina , a svi zainteresovani karte mogu kupiti putem platforme kupikartu.ba i u prostorijama Udruženja "Leipzig" u Travniku.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.