"OPASNA KOMBINACIJA"

Maja Šuput i Sandi Cenov objavili novu pjesmu

Htio sam samo nju za duet, odmah je pristala, kazao je Sandi

Maja Šuput i Sandi Cenov snimili pjesmu. Youtube

I. B.

prije 2 dana

Maja Šuput i Sandi Cenov predstavili su svoju pjesmu za ljeto 2024.

Pjesma "Opasna kombinacija" govori o dvoje zaljubljenih, ali zauzetih ljudi koji zajedno čine opasnu kombinaciju, a za koju su zaslužni Neno Ninčević kao autor teksta te Miro Buljan koji potpisuje glazbu i aranžman.

Sandi je samo Maju želio za duet.

- Kada sam prvi put čuo pjesmu "Opasna kombinacija", dogodila mi se ona poznata hemija u vidu trzanja veselih nožica, koje same od sebe love ritam - rekao je Sandi i dodao "Nakon svega nekoliko minuta shvatio sam da je pjesma idealna za duet i istog trena pomislio na Maju. Rekao sam Miri Buljanu da želim Maju i nikog drugog, ako neće Maja, otpjevat ću je sam. Hvala Bogu, Maja je odmah pristala i eto nam ljetnog veselja uz opasnu kombinaciju".

Maja Šuput. Instagram

Spot je režirao bosanskohercegovački reditelj Haris Dubica. Naglašava kako mu je bilo izuzetno zadovoljstvo sarađivati s Majom i Sandijem jer su se pokazali glumački talent, uz glavnog glumca u spotu Aldina Tucića Tuce koji je i profesionalni glumac.

- Drag projekt u kojem sam i sam uživao, pa se nadam da će se i publika toliko zabaviti sa spotom kao i mi na snimanju - rekao je.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.