ZDRAVLJE NEMA CIJENU

Novčanik sve deblji, a zdravlje sve gore: Pjevačica prolazi kroz muke

Ovaj posao je stresan i razvila sam psihofizičke probleme

Ksenija Knežević. Instagram

O.T.

6.10.2023

Pjevačica Ksenija Knežević susrela se sa velikim zdravstevenim problemima u posljednjih nekoliko godina.

Razlog za to su umor i stres zbog posla kojim se bavi, što je i sama otkrila.

- Ovaj posao je stresan i razvila sam psihofizičke probleme. Imam probleme sa hormonima, štitnom žlijezdom, jajnicima, i insulinskom rezistencijom. Kada ne naučiš da kažeš 'ne', tvoje tijelo to uradi umjesto tebe. Mladima preporučujem da ne dopuštaju da manipulišu njima i da jasno i glasno govore šta misle - rekla je pjevačica.

Ksenija je progovorila i o potomstvu.

- Naravno da želim da se ostvarim kao majka, ali prvenstveno želim da se ostvarim u svom poslu i da iskoristim svoj potpuni potencijal kako bih bila kompletna i odgovorna ličnost. Samo tako bih se odlučila na taj veliki korak, koji je zapravo i najvažniji u životu - rekla je Ksenija.

Ona je priznala i koliko odricanja nosi posao kojim se bavi.

- Odricanja su sastavni dio ovog posla. Najteže pada to što sam često daleko od porodice i voljenih, jer sam vrlo emotivna i vezana za njih. Takođe, ne mogu da jedem koliko bih voljela i mogla da jedem, jer scena ne trpi prekomjernu težinu - rekla je ona, a potom otkrila ko je njena najveća podrška.

- Moja porodica je moja najveća podrška, jako smo bliski i svaki njihov savjet i kritiku prihvatim. Znam da će biti uz mene i ja uz njih u bilo kojoj situaciji i na to sam najponosnija - rekla je.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.