TAKO SE TO RADI

"Turski Isus" napravio pomutnju na plaži, sve žene su ga odmjeravale, ali on je gledao samo jednu

Slavni glumac uživao je na plaži, gdje su ga snimili u društvu misteriozne brinete

Yaman s misterioznom brinetom. Screenshot

D. H.

19.8.2024

Can Yaman, poznat po ulogama u serijama "Dolunay" i "Sanjalica", prozvan je jednim od najzgodnijih turskih glumaca na svijetu. Turski Jason Momoa, kako ga brojni zovu, na ljetovanje je stigao na Mikonos.

Slavni glumac uživao je na plaži, gdje su ga snimili u društvu misteriozne brinete. Osim što su brojni htjeli znati tko je žena s kojom je zavodnik razgovarao, neki su primijetili samo njegove isklesane mišiće, kojima se glumac često hvali. Ne skriva da voli ići u teretanu, a zbog svoje figure često radi kao model.

Uz to što redovito odlazi u teretanu, glumac se zdravo hrani, a početkom godine je otkrio da je izgubio 10 kilograma u 30 dana.

"Nakon što sam završio sa snimanjem ‘Viole boje mora‘, iskoristio sam nekoliko slobodnih dana. Vratio sam se u svoj rodni grad kako bih proveo neko vrijeme s obitelji i bliskim ljudima. Trebao sam se malo odmoriti i isključiti, iako nikad ne pretjerujem. Želio sam uživati u turskoj kuhinji, jako mi je nedostajala. Znao sam da ću po povratku u Rim imati težak posao i da ću se morati pripremiti za sljedeći lik - Sandokana. I tako je bilo. Prvo sam morao postići idealnu težinu, a zatim se fokusirati na mentalne aspekte. Bio je to težak period. Za mjesec dana sam izgubio 10 kilograma. Odrekao sam se mnogih stvari, morao sam vježbati dva ili tri puta dnevno i postiti", poručio je tada glumac, koji već nekoliko godina živi i radi u Italiji.

Yaman je nekima poznat i po vezi sa sportskom novinarkom Dilettom Leottom, koja se nedavno vjenčala za njemačkog nogometaša, golmana Lorisa Kariusa. Can i Diletta su vezu započeli 2020. godine, a da su zajedno potvrdili su 2021. godine fotografijom na društvenim mrežama. Bivši par je navodno bio zaručen, ali nikada se nisu vjenčali.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.