PRATI GA GDJE GOD

Ivanu Perišiću u najtežim trenucima podrška je supruga Josipa, vjenčali su se dvaput, a upoznali još u školi

Ovaj skladni bračni par zajedno ima troje djece

Ivan Perišić. Instagram

M. Durak

13.8.2024

Ivan Perišić odlazi iz Hajduka nakon samo nekoliko mjeseci, a zainteresiranost za njegov privatan život opet raste.

Vijest da Ivan Perišić napušta Hajduk šokirala je hrvatsku javnost. Nakon samo nekoliko mjeseci došlo je do nesuglasica, a o njegovom odlasku danas se oglasio i direktor Hajduka Nikola Kalinić.

O povratku u Hajduk prije nekoliko mjeseci Perišić je dugo razmišljao, a najveća podrška cijelo mu je vrijeme njegova životna suputnica Josipa.

Perišići su jedan od parova koji svoj privatan život vole držati za sebe, ali svoje pratitelje na društvenim mrežama znaju počastiti zajedničkim snimkama s putovanja, šetnji, večera.

Ivan i Josipa civilni su brak sklopili 2012. godine, a u julu 2020. u tajnosti su imali i crkveno vjenčanje na Šolti. Josipa nije kupovala novu vjenčanicu, nego je dala suziti haljinu Viviene Westwood koju je nosila na prvom vjenčanju, a nakon crkvenog obreda imali su slavlje u hotelu Martinis Marchi Heritage u povijesnom dvorcu u Maslinici.

Samozatajna Josipa inače se ne voli puno eksponirati, a s Ivanom je u vezi još od srednjoškolskih dana.

Ovaj skladni bračni par zajedno ima troje djece, kćer Manuelu te sinove Lea i Luku. A ova skladna obitelj sada će opet biti i stanovnici Hrvatske i splitskog dijela, točnije Omiša iz kojeg je Ivan i rodom.

Zanimljivo je da su u junu tek odselili iz Londona gdje su živjeli posljednjih nekoliko godina, a čini se da će sada napustiti i Split.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.