KONTROVERZNA PORODICA

Supruga Kanje Vesta: Ko je Bjanka Ćensori i za šta je optužena

U februaru 2024. je izražena zabrinutost kada je fotografirana u javnosti gola, ogrnuta providnom kabanicom

Nekad i sad. X

Dž. R.

5.7.2024

Bjanka Ćensori (Bianca Cesnori), supruga Kanje Vesta (Kanye West), je australijski arhitekta i model, koja je rođena u Melburnu, a porijeklo joj vuče iz Italije.

Kontroverzna porodica

Osim kontroverznog muža i kontroverznih optužbi, Bjanka navodno ima i kontroveznu porodicu. Njen otac Leo Ćensori je "veliki australijski gangster" koji je bio u zatvoru zbog dilanja heroina.

U međuvremenu, vjeruje se da je Bjankin ujak Eris Ćensori, „ozloglašeni ubica” koga su nekada nazivali „Al Kapone iz Melburna”, prenose britanski mediji. Isti izvještaji tvrde da je Eris osuđen na smrt u Zapadnoj Australiji zbog ubistva, ali je kazna kasnije zamijenjena doživotnom robijom.

Kontroverzna romansa

Dana 7. decembra 2022., Kanje Vest je objavio pesmu inspiriranu njom pod nazivom „Censori Overload“. Navodi se da su se upoznali preko "Instagram" aplikacije, kada ju je Kanje 2020. pozvao da "radi za njega".

U septembru 2023., policija u Veneciji je istraživala Vesta i njegovu suprugu zbog „postupanja protivnih javnoj pristojnosti” nakon što je par objavio svoje fotografije u taksiju sa spuštenim Vestovim pantalonama i otkrivenom zadnjicom i Bjankinom glavom u njegovom krilu.

Eksplicitan sadržaj

Bjanka navodno ima IQ 140.

- Ona je svaki dan pored mene kada mi je pola svijeta okrenulo leđa, ona je najnevjerovatnija maćeha mojoj djeci, toliko je volim i zahvalan sam što dijelim ovaj život sa njom - govorio je Kanje.

U februaru 2024. je izražena zabrinutost kada je fotografirana u javnosti gola, ogrnuta providnom kabanicom.

Tokom razvoja aplikacije za brend njenog muža, Bjanka je navodno poslala zaposlenom vezu za djeljenje datoteka koja sadrži eksplicitan seksualni sadržaj. 

Ovi materijali su bili dostupni maloljetnicima koji su radili na aplikaciji, izlažući ih neprikladnom sadržaju tokom njihovog rada na projektu, zbog čega je optužena.

Bjanka je porekla optužbe, nazivajući ih "lažnim i odvratnim".

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.