GLUMICA I SPISATELJICA

Ima 51 godinu i savršeno tijelo: Nakon priznanja da je uzimala lijek za mršavljenje ponosno šeta u bikiniju

Tori Spelling su na plaži uhvatili fotografi. Uživala je s prijateljicom, a pažnju je privukla minijaturnim bikinijem

Tori Speling. Instagram

D. H.

prije 3 dana

Glumica i spisateljica Tori Spelling (51) u travnju je progovorila o svom gubitku kilograma i priznala kako je koristila lijekove za mršavljenje, nakon što je rodila sina Beaua. Sada je svoju vitku figuru pokazala na plaži u Malibuu, u izazovnom bikiniju.

Minijaturnim zelenim bikinijem je nagasila svoje obline i privukla pozornost svih prolaznika. Uz kupaći kostim je iskombinirala i jednostavan nakit te sunčane naočale.

Tori se na plaži zabavljala s prijateljicom, kupale su se i sunčale, a sudeći prema fotografijama, odlično su se zabavile.

Tori Speling. Instagram

Spelling je ranije u svom podcastu "Misspelling" otkrila da je koristila jedan od najpopularnijih lijekova za mršavljenje, nakon kojeg nije imala rezultate. Tada je isprobala i drugi, koji joj je, kako kaže, pomogao. Navela je i kako je oduvijek bila mršava zahvaljujući svojim genima, ali nakon rođenja šestog djeteta, nije se mogla "riješiti kilograma".

"Cijeli svoj život nisam bila na dijeti. Rođena sam s jako dobrim genima", rekla je ranije pa dodala da je nakon rođenja sina probala vježbati te jesti hranu bogatu proteinima. "Jednostavno nije funkcioniralo", rekla je.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.