FRANCUSKI GLUMAC

Žerar Depardje u novom skandalu: Pretukao je fotografa u centru Rima

Svega nekoliko sedmica nakon što se suočio s novim optužbama za silovanje, popularni Francuz je ispred popularnog bara u Rimu izazvao novi šok

Žerar Depardje. AP

N. H.

22.5.2024

Frnacuski glumac Žerar Depardje (Gerard Depardieu) našao se u centru skandala, nakon što je u centru Rima napao poznatog paparaca Rina Barilarija. 

Svega nekoliko sedmica nakon što se suočio s novim optužbama za silovanje, popularni Francuz je ispred popularnog bara u glavnom gradu Italije izazvao novi šok. 

Tamošnji mediji su prenijeli do detalja šta se desilo.

Naime, Depardje je večerao s dvije žene u bašti tog bara u rimskoj ulici Veneto, kada je 79-godišnji Barilari počeo da ih  snima, prenosi "New York Post".

Kolumnista "Republike" Đani Riota (Gianni Riotta) tvrdi da je od Barilarija više puta zatraženo da ih prestane fotografisati. 

Dok je slavni fotogoraf odlazio iz bara, Magda Vavrusova, jedan od žena koje su sjedile s francuskom filmskom zvijezdom, navodno je krenula ulicom vičući na njega. Tada se umiješao Depardje i počeo ga udarati. 

- Bilo je puno krvi - rekao je Riota. 

Advokatica Magde Vavrusove izjavila je da je Barilari "nasilno gurnuo" njenu klijenticu prije Depardjeovog napada, dodirujući joj grudi rukom. 

Prema njenim riječima, Depardje je pokušao odbraniti Vavrusovu, a potom je "pao na fotografa". 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.