OTIŠAO U LOS ANĐELES

Dino Jelusić kreće na turneju s "Whitesnakeom": Odradio prvu probu s Dejvidom Koverdejlom

Legendarna grupa će u Sarajevu nastupiti 19. jula 2022. godine u dvorani "Mirza Delibašić"

Dino Jelusić i Dejvid Koverdejl. Instagram

Piše: L. K. P.

20.4.2022

Hrvatski hard rok pjevač Dino Jelusić prošle godine je postao član velike sedmorke ili, kako je rekao frontmen britanske grupe „Whitesnake“ Dejvid Koverdejl (David Coverdale), veličanstvenih sedam. Jelusić je tada potvrdio  je postao službeni član legendarne grupe i da s njima ide na turneju kojom se opraštaju od bine „Farewell Tour“.

Sada je Dino odradio svoju prvu s grupom "Whitesnake". Trenutno se zajedno s rok legendama nalazi u Los Anđelesu gdje se svi zajedno pripremaju za turneju. Jelusić će upravo u društvu članova slavne grupe za mjesec i po proslaviti svoj trideseti rođendan.

Povodom okupljanja grupe koja se sada u Americi sprema za nove, žestoke koncerte i Dino i Koverdejl na društvenim su mrežama objavili fotografiju na kojoj zajedno poziraju i bacili fanove u trans.


"Rock on". "Bravo! Dva najbolja svjetska rok vokala napokon skupa!" "Bog vas čuvao, majstori" - oduševljeno pišu fanovi širom svijeta.

Na izričitu želju Dejvida Kaverdejla (David Coverdale), frontmenalegendarnog benda "Whitesnake", i jednog od najboljih vokala svih vremena, koncert u Sarajevu je uvršten mimo ranije objavljenih datuma njihove velike turneje. Ovaj bend će u Sarajevu nastupiti 19. jula 2022. godine u dvorani "Mirza Delibašić".

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.