ONA U VILI, ON NA ULICI

Brat slavne pjevačice živi u šatoru: Beskućnik sam, a sestra mi je milionerka

Endru Tvidi tvrdi da sa sestrom Šeril Kol nije u dobrim odnosima te da već godinama nisu progovorili

Endru Tvidi ispred šatora u kojem živi. The Sun

N. Aj.

30.8.2021

Britanska pjevačica Šeril Kol (Cheryl Cole) ima starijeg brata Endrua Tvidija (Andrew Tweedy).

On tvrdi kako sa sestrom nije u dobrim odnosima. Prema njegovim riječima, nisu godinama progovorili i nju optužuje putem medija što je on beskućnik. Ove njegove izjave podigle su veliku prašinu u Velikoj Britaniji, piše "The Sun".

- Eto, sad živim ovako, molim na ulici za novac. Tako živim više od tri mjeseca i to mi lomi srce. Imam previše ponosa za ovakav život. Sa porodicom koju imam ne bih trebao biti na ulici - kazao je Tvidi.

Tvrdi da ga niko od porodice nije kontaktirao.

- Čak ni Šeril. Oni su moja porodica, a Šeril čak ni ne zna da sam na ulici. Ne krivim je nimalo. Ovo je moje dno - kazao je Endru.

"The Sun" prenosi kako on živi u šatoru, a da je okružen "bocama urina i praznim limenkama piva".

Tvidi ima niz prekršaja, a činjenica je i da mu je Šeril dala 20.000 funti za rehabilitaciju kako bi se izborio sa svojom zavisnošću od opijata. On kaže da je na ulici završio nakon što je prošle godine prekinuo s djevojkom.

- Dobro mi je išlo dvije godine, radio sam i napredovao. A onda su se stvari raspale s mojom djevojkom - ispričao je Endru, koji iz prethodne veze ima sina, ali ne i starateljstvo nad njim zbog svojih poroka.

Osim toga, 2011. godine je odslužio šest godina zatvorske kazne jer je opljačkao poštu.

- Sada čekam privremeni smještaj od opštine, dok Šeril vrijedi 35 miliona i živi u vili vrijednoj pet miliona - požalio se Endru.

Šeril je već ostvarila zavidnu karijeru plesačice i gradila je svoj put u vrijeme kada je Endru s 13 godina otkrio opijate i izvršavao prve provale. Zbog toga što je konstantno bio u zatvoru, propustio je i vjenčanje svoje sestre 2006. godine.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.