ZABRANA ULASKA

Menadžer Jadranke Barjaktarović nakon što je vraćena sa srbijanske granice: "Više nije htjela da rizikuje"

Prošle godine na jednoj proslavi u Podgorici pjevala je: "Ne može nam niko ništa, jači smo od Srbije"

Jadranke Barjaktarović. Arhiv

N. Aj.

27.4.2021

Menadžer Jadranke Barjaktarović oglasio se nakon priče da je pjevačica prije nekoliko dana vraćena sa srbijanske granice, nakon što je pokušala da iz Crne Gore uđe u Srbiju.

Međutim, on ističe da se to nije dogodilo "prije neki dan", već u oktobru 2020. godine.

- To nije istina. Ona je u oktobru probala da uđe u Srbiju, tada je vraćena i više nije pokušavala. Poslije toga više nije htjela da rizikuje - rekao je pjevačicin menadžer, prenosi Mondo.

Zabrana ulaska u Srbiju za pjevačicu uslijedila je nakon što je prošle godine na jednoj proslavi u Podgorici pjevala: "Ne može nam niko ništa, jači smo od Srbije".

- Pjevala sam pjesmu, možda je publika mene malo nadjačala. Nikada nisam mijenjala tekst, niti riječi u pjesmama, to najviše mrzim. Žao mi je što je tako ispalo - rekla je tada pjevačica za Telegraf.rs.

Jadranka Barjaktarović. Nikola Tomić

Nakon tog snimka, neke srbijanske televizije saopštile su da za nju tamo više nema mjesta.

- RTS će uvijek biti kuća za umjetnike koji su svojom muzikom i stavovima u javnoj sferi primjer čovjekoljublja. Muzika treba da nas zbližava, a ne da nas dijeli. Nastup Jadranke Barjaktarović više je bio, kao što kaže njena pjesma, njena noć, a ne njena zora - rekla je urednica zabavnog programa RTS-a Olivera Kovačević za "Informer".

I Pink televizija osudila je "antisrpsko ponašanje" Jadranke Barjaktarović.

- Ona je za našu izdavačku kuću izdala samo jednu pjesmu, ali na našoj televiziji više neće moći da se reklamira - pisalo je u saopštenju Pink TV.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.