VJERA U LJUBAV

Hali Beri pronašla čovjeka svog života

Vezu je javno potvrdila u septembru ove godine, a sada dobro upućeni izvori tvrde da je zaljubljenija no ikad

Hali Beri: Nakon tri propala braka opet pronašla ljubav. Instagram

L. K. P.

6.11.2020

Posljednjih nekoliko mjeseci Hali Beri (Halle Berry) u vezi je s muzičarem Vanom Hantom (Hunt). Glumicaje nakon tri propala braka jednostavno odustala od pomisli da će se ponovno skrasiti, ali sada ta opcija više nije isključena.


Holivudska zavodnica sretno je zaljubljena u četiri godine mlađeg Hanta. Vezu je javno potvrdila u septembru ove godine, a sada dobro upućeni izvori tvrde da je zaljubljenija no ikad.

-Iako ima brojna loša ljubavna iskustva i jednostavno je u jednom trenu odsutala od ljubavi. Van Hant je naučio kako ponovno voljeti nekoga, ali i sebe. On je divan, pažljiv i šarmantan muškarac, a hemija među njima je toliko snažna - govori za "Us Weekly" jedan od dobrih glumicinih prijatelja.


Slavna 54-godišnjakinja prijateljima se pohvalila kako nekad jednostavno na prvu znaš da je osoba ona prava za tebe, a ona je to tek sada iskusila.



Hali Beri: Opet ljubi. Instagram

Prije nekoliko dana pohvalila se da zajedno slave Noć vještica, a prije toga da su proveli njen rođendan u Las Vegasu.

Beri iza sebe ima tri propala braka. Za Erika Džastica (Eric Justice) udala se 1993., a razveli su se četiri godine kasnije. Novu šansu braku dala je 2001. kada se udala za Erika (Eric) Beneta. I ovaj put sreća je potraja tek četiri godine. Zadnji nesretni brak trajao je tri godine s Oliverom Martinezom od 2013. do 2016.

S Oliverom ima sedmogodišnjeg sina Mejsa (Mace) Roberta, dok iz veze s kanadskim modelom Gabrijelom Obrijem (Gabriel Aubry) ima 12-godišnju kćerku Nalu (Nahla).

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.