MAJORKA

Ko je misteriozna Marija Fransiska kojom se danas ženi Nadal

Rafael Nadal zaprosio je Mariju prošle godine u Rimu

Fu. M. / Avaz.ba

19.10.2019

Marija Fransiska Pereljo - Avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+3

Uvijek skromna, odmjerena i pomalo misteriozna, Marija Fransiska  Pereljo (Maria Francicsa Parello) već godinama privlači pažnju javnosti, a danas je u žiži interesiranja, jer se udaje za jednog od najboljih tenisera svijeta Rafaela Nadala.

Zajedno su od 2005., a Rafa je prošle godine zaprosio Mariju na romantičnom putovanju u Rim. Danas će sudbonosno "da" izgovoriti na raskošnoj ceremoniji na Majorki.

Nadal i Marija važe za jedan od najstabilnijih parova na svijetu, a doslovce nikad nije moglo ni da se načuje nešto tabloidno niti skandalozno o njima. Mediji su kopali i kopali, ali o skromnoj Mariji nikad nisu uspjeli da pronađu nijedan trač.

Marija ima 30 godina i radi kao agent osiguranja. Završila je akademiju za biznis i, pored osnovnog posla, radi kao direktor projekata u Fondaciji "Rafael Nadal", dobrotvornoj organizaciji koju je teniser osnovao prije skoro 10 godina.

S Rafaelom se upoznala davno, prije nego što su 2005. uplovili u emotivnu vezu. Bili su veoma mladi - ona je imala 16, a on 18 godina. Za sada nemaju djece, ali je teniser u nekoliko navrata izjavljivao da bi volio da se ostvari u ulozi oca.

Na pitanje zbog čega ne prati Nadala na svakom meču, u rijetkim intervjuima Ćiska je rekla:

- Ne bih voljela da ga dekoncentriram svojim prisustvom svuda. On zna da me medijsko eksponiranje guši i onda bi se on brinuo kako je meni, jer sam svjesna da me fotografiraju i posmatraju. Ovako čuvam i našu privatnost. Ako bih ga svuda pratila, bojim se da bi na kraju možda došlo do raskida - iskreno je rekla.

Da izbegava medijsku pažnju na sve moguće načine, govori i činjenica da Fransiska nema nitijedan jedini nalog na društvenim mrežama, osim onih koje drže njeni fanovi.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.