TRANSFORMACIJA

Ranije se fotografirao s Bajom Malim Knindžom: Seferović će biti odbornik SDA u Tesliću

Fotografija je i dalje dostupna na Instagram profilu Baje Malog Knindže, a objavljena je 26. avgusta 2020. godine

Seferović u društvu nacionaliste. Instagram

prije 6 sati 33 minute

Odbornik u Skupštini općine Teslić uime SDA bit će Alen Seferović, inače blizak SNSD-u. Riječ je o povjereniku SDA Teslić, koji je uspio s posljednjeg mjesta na listi doći do najvećeg broja glasova.

Inače, Alen Seferović je prije nekoliko godina ušao u SDA, a bio je član PDP-a, kratko i SDP-a, te dio Kluba SNSD-a.

Na društvenim mrežama već nekoliko godina kruži fotografija Alena Seferovića u društvu Srđana Klječanina, koji je, slično kao Seferović, s posljednjeg mjesta na listi „preskočio“ gotovo sve i bio drugi po broju glasova.

Rezultat Seferovića. Screenshot

No, to i nije problem da na istoj fotografiji nije i Baja Mali Knindža, koji je pjevao pogrdne nacionalističke pjesme na račun Bošnjaka, pa čak i na račun prvog predsjednika stranke čije je Seferović član.

Fotografija je i dalje dostupna na Instagram profilu Baje Malog Knindže, a objavljena je 26. avgusta 2020. godine, neposredno pred izbore na kojima je Seferović također bio kandidat SDA.

Ono što je interesantno jeste da se prilikom predstavljanja kandidata SNSD-a u Tesliću Nedeljka Kerića pojavio i Alen Seferović, a sjedio je u redu iza Dodika. No, njegova podrška očigledno nije pomogla, pa je kandidat SDS-a Milan Miličević ostvario pobjedu.

Inače, prije nekoliko mjeseci BN je objavio informaciju da su Klječanin i Seferović s grupom momaka ušli u kuću jednog mladića i pretukli ga, što je Klječanin kasnije negirao, nazivajući to političkim spinom SDS-a, zbog kojeg će odgovorne tužiti.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.