NEVJEROVATNO

Sajmon Kauel se našalio s pjevačicom i njenom teškom životnom pričom pa stisnuo zlatni taster

Keči (28) iz Hjustona sa 16 godina preživjela je avionsku nesreću u kojoj je poginulo 107 putnika te pretrpjela više od 100 operacija otad kako bi liječila opekotine i druge povrede

Snimku njenog nastupa je u manje od 18 sati pogledalo nekoliko miliona ljudi. Agencije

Avaz.ba

30.1.2019

Član žirija šoua "America's Got Talent: Champion" Sajmon Kauel (Simon Cowell) našalio se s pjevačicom Keči Okvuči (Kechi Okwuchi) i njenom životnom pričom na pa joj je stisnuo zlatni taster.

- Bit ću iskren s tobom - rekao je Sajmon Kauel mladoj pjevačici.

- Nije mi se ovo baš veoma svidjelo - dodao je prije nego je uzeo dramatičnu pauzu i otkrio što zaista misli te pritisnuo zlatni gumb.

Keči Okvuči i njena izvedba pjesme "You Are The Reason" ostavili su publiku i žiri bez daha u ponedjeljak navečer. Pjevačica koja je nastupala u finalu šoa "America's Got Talent" 2017. godine oduševila je svojim vokalom, ali i onime kroz šta je sve prošla samo da bi se uopće našla na pozornici.


Naime, Keči (28) iz Hjustona sa 16 godina preživjela je avionsku nesreću, u kojoj je poginulo 107 putnika (od 109 ukupno), te pretrpjela više od 100 operacija otad kako bi liječila opekotine i druge povrede. Doktori su joj davali tek 30 posto šanse za preživljavanje, a tokom polaganog oporavka počela se baviti muzikom koja joj je, kako kaže, spasila život.

Snimak njenog nastupa je u manje od 18 sati pogledalo nekoliko miliona ljudi, a ovih dana zasigurno ćete je još vidjeti na društvenim mrežama, gdje su mnogi priznali da nisu mogli suzdržati suze gledajući je.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.