PRIČE SLAVNIH

Džulija Roberts zaljubila se u kamermana, supruga Nikolasa Kejdža bila konobarica

Piše: Fuad MUSTAFIĆ

29.4.2018





Priča o ljubavi između bogataša i sirote djevojke moguća je i u realnom svijetu ili bar u slučaju slavnih glumaca, pjevača, voditelja... S druge strane, malo je onih kojima se ispunio san da im partner postane upravo jedna poznata ličnost. Dakle, postoje zvijezde koje su se vjenčale sa svojim fanovima.

Asistent produkcije

Dok je 2005. radio kao asistent produkcije na filmu "Fantastic Four" Keš Voren (Cash Warren) upoznao je glumicu Džesiku Albu (Jessica Alba). Na iznenađenje mnogih, a posebno njenih najbližih, porodice i prijatelja, lijepa glumica zaljubila se u mladog asistenta, a nakon četiri godine su se i vjenčali. Da je njihova ljubav i dalje jaka, govori i činjenica da su nedavno dobili treće dijete.


Na setu filma "The Mexican" upoznali su se slavna holivudska glumica Džulija Roberts (Julia Roberts) i filmski snimatelj Deni Moder (Danny). Džulija je tada već bila svjetski poznata zvijezda, a Moder, čim ju je vidio, odmah se zaljubio. On je tada bio u braku, ali se rastao i 2004. godine oženio Džulijom. Još su skupa i sad imaju troje djece.


Keti Holms (Katie Holmes) bila je među najvećim fanovima poznatog Toma Kruza (Cruise) dok je odrastala. Kad ga je upoznala, ostvario se njen san da postane njegova supruga. Vjenčali su se 2006. i dobili kćerkicu Suri. Ipak, rastali su se 2012., kad je Keti, kako je izjavila za američke medije nakon što je brak okončan, odlučila da joj je dosta Tomove predanosti scijentologiji.

Ljubavna priča

Nevjerovatnu ljubavnu priču doživio je i Nikolas Kejdž (Nicholas Cage). Svoju suprugu Elis Kim (Alice Kim) upoznao je u restoranu, gdje je ona radila kao konobarica. Iste godine kad su se upoznali, 2004., oni su se i vjenčali. Njihov brak trajao je 12 godina, što je i dobar prosjek u Holivudu.  


Džeki Sandler (Jackie) bila je nepoznata glumica kad je 1999. upoznala Adama i dobila priliku da glumi s njim u filmskom hitu "Big Daddy". Romansa je započela na snimanju, a 2003. su se i vjenčali. Zbog njega je Džeki postala i Jevrejka, a njihov brak i danas traje. Roditelji su dvije djevojčice.


Iako su oboje veoma poznati, Keli Preston (Kelly) prisjeća se kad je još kao 16-godišnjakinja vidjela Travoltin (John) poster i rekla da će to biti muškarac za kojeg će se udati. Ubrzo se proročanstvo ispunilo, sretno su u braku još od 1991. godine.


Adam Šulman (Shulman) upoznao je svoju buduću suprugu, glumicu En Hatavej (Anne Hathaway) na jednom filmskom festivalu. Odmah su se zaljubili jedno u drugo i intenzivno počeli viđati. Vjenčali su se 2012., a i dalje žive u sretnom braku.


Dejmonova draga bila šankerica


Lusijana Baroso ne bi postala poznata da nije upoznala glumca Meta Dejmona (Matt Damon). Radila je kao šankerica sve do 2003. godine, kad je upoznala slavnog glumca, koji je tada boravio u Majamiju snimajući film "Stuck on You". Tu su se njih dvoje počeli družiti, a nakon dvije godine su se i vjenčali. Nedavno je Lusijana priznala da je kao mala, dok je gledala neki film s Dejmonom, željela prvo da ga upozna.


Luk Peri i Mini Šarp  


Luk Peri (Luke Perry) oženio se 1993. trgovkinjom i manekenkom Mini Šarp (Minnie Sharp), koja je, prije svega, bila njegova velika obožavateljica. Mini mu je, naime, poslala svoj grudnjak na kućnu adresu, a ubrzo su se i upoznali te zaljubili. Par ima dvoje djece, a rastali su se nakon deset godina braka.





Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.