RAZVOD JE ZABORAVIO

Šon Pen našao 40 godina mlađu, evo ko je ona: U Madridu se strastveno ljubili na ulici

Slavni glumac razveo se od bivše supruge prije dvije godine, nakon što su u braku bili godinu

Glumac snimljen na ulicama Madrida. X (Twitter)

E. Ag.

8.9.2024


Slavni glumac Šon Pen (Sean Penn, 64) ponovo ljubi, dvije godine nakon razvoda od australske glumice Leile Džordž (George). Pen je ovih dana bio u Madridu, a fotografi su ga snimili u društvu mlade glumice Valerije Nicov.

Par je u subotu šetao gradom, a u jednom su trenutku razmijenili i poljubac. Pen je bio odjeven ležerno, nosio je crnu jaknu, tamne hlače i bijele patike. Valerija je gradom prošetala u elegantnom crnom odijelu koje je uparila s bež košuljom i crnim natikačama.

Nije poznato je li par službeno u vezi i koliko se dugo viđaju, ali je očito da se ne skrivaju od pogleda drugih. Ne zna se ni koliko godina ima Nicov, ali se nagađa da je u svojim 20-ima. Inače, Valerija je glumica iz Moldavije, a glumom se, prema IMDB-u, bavi od 2018. godine. Dosad je glumila u nekim manjim projektima.

Valerija Nicov. Instagram

Šon se od svoje bivše supruge Leile službeno razveo 2022., a ona je 2021. godine podnijela zahtjev za razvod. U braku su bili godinu. Ranije je Pen progovorio o njihovom razvodu te rekao kako je on kriv što je njihovoj ljubavnoj priči došao kraj.

Glumcu je to bio treći brak. Prvi se put vjenčao s pjevačicom Madonom, a u braku su bili od 1985. do 1989. godine. Od 1996. do 2010. je bio u braku s glumicom Robin Rajt (Wright), s kojom ima dvoje djece.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.