SADA JE NEPREPOZNATLJIV

Glumac Bili Gardel smršao skoro 70 kilograma: "Toliko sam bio velik da me boljelo dok sam vježbao"

Trebalo mi je nešto drastično, nisam se htio predati, poručio je glumac

Moli i Majk. CBS

E. T.

3.8.2024

Glumac Bili Gardel (Billy Gardell) proslavio se ulogom u seriji “Mike & Molly”, koja se emitovala u vremenu od 2010. do 2016. Godine, a posljednjih osam godina Bili, koji je glumio Majka (Mikea), potpuno se promijenio.

Tokom nedavnog gostovanja u Kelly Clarkson Showu izgledao je potpuno drugačije, a voditeljica je isječak iz emisije objavila na TikToku.


@kellyclarksonshow "That's like a 108 in Hollywood." 😂 #BillyGardell on being married for 23 years #KellyClarkson #Marriage ♬ original sound - Kelly Clarkson Show

U komentarima su se svi čudili njegovom izgledu.

"Nisam ga prepoznao na prvu", "To je Majk? Odlično izgleda", "Toliko je smršao, kladim se da se osjeća bolje i zdravije sada", "Da nisam prepoznala glas, ne bih znala ko je ovo", "Čekajte, šta? To je Majk?" samo su neki od komentara.

Naime, Bili je smršao skoro 70 kilograma. Za magazin People je početkom godine govorio o svojoj fizičkoj transformaciji. Za nju je zaslužna operacija. Ispočetka se plašio, ali je shvatio da će mu to pomoći.

- Toliko sam bio velik da me boljelo dok sam vježbao. Zatim sam dobio dijabetes, uzimao sam lijekove, a onda sam rekao: “Zar stvarno želim cijeli život biti na lijekovima” - rekao je Bili.

Kaže da je pokušao sve kako bi smršao, ali nije uspio. Najviše je sam uspio smršati 13 kilograma, ali onda bi brzo dobio 15.

- Trebalo mi je nešto drastično, nisam se htio predati - rekao je.

Problema s dijabetesom više nema. 

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.