"PRAKTIČNA ŽENA"

Nataša Pavlović: Došao je i taj trenutak, najbrži rolerkoster na svijetu

I dalje skupljam hrabrost iako su svi klinci otišli i svi su se provozali samo ja još ne smijem, rekla je Pavlović

Pavlović: Nije odoljela izazovu. Instagram

A. O.

20.4.2023

Urednica i voditeljica kultne TV emisije "Praktična žena" Nataša Pavlović nije odoljela izazovu da se upusti u adrenalinsku avanturu i provoza se u najbržoj mašini za zabavu na planeti.

Ovaj zabavni park pod brendom Ferarija nalazi se kao što se moglo i očekivati, u glavnom gradu Ujedinjenih arapskih emirata Abu Dabiju.

- Došao je i taj trenutak, najbrži rolerkoster na svijetu „Formula rosa“. I dalje skupljam hrabrost iako su svi klinci otišli i svi su se provozali samo ja još ne smijem… - rekla je na početku videa Nataša, premišljajući se kako da se odluči na taj korak.

Obišla krug

Potom je ipak sjela u "opasno vozilo" i obišla krug koliko vožnja traje. A koliko je sve ovo brzo govori i podatak da sjedišta u ovom zabavnom parku dostižu nevjerovatnu brzinu.

- 250 na sat za 4 sec. Klinci kulišić, a nas dvije kao da smo gran pri osvojile - napisala je Nataša u komentarima snimka vožnje koji je objavila na svom Instagramu.

Euforija nakon završene vožnje držala je voditeljicu, a na njenoj razbarušenoj frizuri vidjeli su se tragovi vjetra u kosi uzrokovanog ovom adrenalinskom zabavom.

Misija uspjela

- I mislija je uspjela, cijela ekipa je uspjela, bravo ekipo - poručila je Nataša ushićeno, potom je riješila da ponovi vožnju I na drugom "kosteru".


- Po mojoj frizuri se vodi da smo bili na ovom najvišem „flajing ejsis“. Onaj prvi je bio najbrži, a i ovaj sad je ubjedljivo najluđi jer je podjednako brz i sve vrijeme se vrtite i ne znate gdje ste. Ja sad ne znam gdje sam, i mnogo je dobro - rekla je Nataša i zahvalila se djeci što su nju i drugaricu natjerali na "ludu vožnju".

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.