NAJAVA

Sve o trovanju hranom: Koje su namirnice najrizičnije, kako prepoznati simptome

Avaz.ba

12.6.2018

Srijedom u „Dnevnom avazu“ magazin „Porodica i zdravlje“:  

NAŠA TEMA: Sve o trovanju hranom - Koje su namirnice najrizičnije; Kako prepoznati simptome; Kako možete sami sebi pomoći; Kada obavezno ići ljekaru; Koje su mjere prevencije

STOMATOLOGIJA: Prof. dr. Muhamed Ajanović piše o dentalnoj preosjetljivosti, zašto se javlja, koga najčešće pogađa te kako održavati oralnu higijenu

GINEKOLOGIJA: Prof. dr. Kenan Drljević pojašnjava koje su sve prednosti krioterapije u ginekologiji, koje su prednosti ove metode u odnosu na klasične

VI PITATE, LJEKAR ODGOVARA: Na pitanja odgovorio doc. dr. Azra Bureković, specijalista dijabetolog i endokrinolog, a za naredni broj pitanja možete slati za prof. dr. Reufa Karabega, specijalistu estetsko-rekonstruktivne hirurgije.

I još: Trešnje snižavaju nivo šećera u krvi 

Koliko je štetno djelovanje sunca 

Ananas je nepoželjan u dijetama 

Zdravstvene koristi raštike 

Zašto trebamo jesti paradajz


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.