LIFESTYLE

Kontroverzna lutka-robot dopušta muškarcima da je siluju

AFP

Avaz.ba

24.7.2017

Ako Frigidnu Farah dotaknete na intimnim mjestima, vrlo vjerojatno neće cijeniti vašu inicijativu, opisuje kontroverzni model proizvođač.

Roxxxy True Companion, kompanija koja se specijalizirala za proizvodnju realističnih seks lutki, lansirala je novi model.

Za razliku od ranijih modela, Divlje Wendy i S&M Susan, čija imena dovoljno jasno opisuju njihovu narav, novi model je podigao jako puno prašine.

Frigidna Farah, tvrde mnogi, simulira silovanje. Proizvođač ističe tek kako ovaj “model ne daje pristanak” te kako njihovi roboti “omogućuju svakome da ostvare svoje najtajnije seksualne maštarije”.

No Laura Bates, voditeljica projekta “Svakodnevni seksizam”, ističe kako nije u pitanju ostvarivanje fantazije.

- Silovanje nije čin seksualne strasti. To je nasilni zločin. Ne trebamo ohrabrivati silovatelje da nađu naoko siguran ispušni ventil kao što ne bi trebali izlaziti u susret ubojicama dajući im da kolju realistične lutke iz kojih šiklja krv - ističe Bates.

Kao i kod prošlog kontroveznog modela, Mlade Yoko (opisane kao ‘oh tako mlada (jedva 18) i jedva čeka da je dirate), i za Frigidnu Farah ima onih koji opravdavaju takvu lutku, uz jednostavnu logiku kako je bolje da manijaci siluju robote nego stvarne ljude.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.