DRUŠTVENA ODGOVORNOST

Denis Šulić najavio smanjenje cijena proizvoda u oktobru

Od 15 do 30 proizvoda će biti oslobođeno marže

Šulić je poručio da je ovo drugi korak u kampanji “Društveno odgovoran”, koja će okupiti i proizvođače, i dobavljače i trgovinske lance. RTRS

N. Č.

20.9.2023

Ministar trgovine i turizma u Vladi Republike Srpske, Denis Šulić, najavio je u gostovanju na Jutarnjem programu RTRS-a da će u prvoj sedmici oktobra biti smanjene cijene određenog broja proizvoda. 

- Možemo očekivati još veći broj proizvoda koji će biti sniženi. Od 15 do 30 proizvoda, i oni će biti oslobođeni marže - naglasio je Šulić.

Šulić je poručio da je ovo drugi korak u kampanji “Društveno odgovoran”, koja će okupiti i proizvođače, i dobavljače i trgovinske lance, tako da će određeni proizvodi biti plasirani bez proizvođačke i trgovinske marže.

- Time bi obezbijedili povoljnije cijene za robe široke potrošnje, kako bi lakše prebrodili inflatorne udare, za koje opet nismo mi krivi, već dolaze iz svjetskih tokova - istakao je Šulić.

On je naglasio da je cilj kampanje da na ulazu u svaki tržni centar bude vidljivo gdje stoje proizvodi iz kampanje “Društveno odgovoran”.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.